Diagnostic la drumuri de acces

Home » Servicii » Analiză fezabilitate » Diagnostic la drumuri de acces

Drumurile de acces și circulațiile interne vin să completeze schema funcțională, asigurându-ne un traseu conform scopurilor noastre de practicare și al nevoilor.

Prin diagnostic se face referire la analiza materialului din care acesta este alcătuit, gradul de permeabilitate și folosința sa în grădină. 

drum de acces la tara

Cum se definesc căile de acces?

În funcție de componența drumurilor, acestea pot influența planificarea grădinii, delimitând strict direcțiile de mișcare pe sit. În urma discuțiilor cu beneficiarul, se va hotărî dacă acestea vor fi păstrate sau nu în starea inițială.

 

Cel mai adesea, circulațiile interne sunt marcate prin lipsa vegetației și formarea de cărări naturale. Acestea ne determină traseul preferat de client și vor avea un rol esențial în proiectarea ulterioară a căilor.

 

Astfel, schemele de circulație se încadrează compozițional adecvat nevoilor și funcțiunilor dorite sau impuse de peisaj, ținând cont de formele din plan și volumetria de ansamblu a grădinii.

 

Situația drumurilor până la proprietate se va trata și ea în cadrul acestui capitol, deoarece este necesar să se determine starea realistă a acestora și gradul de dificultate în a accesa parcela.

cale acces
drum de pamant prin faneata
drum de pamant padure toamna