Portofoliu

Home » Portofoliu
Comoara arborelui - analiza fezabilitate

Comoara arborelui - analiză fezabilitate

În cazul proiectului de peisagistică de la Comoara Arborelui – Retreat și Permacultură am fost fascinați de calitatea zonei pe care Alexandra și Sami au ales-o pentru a-și transforma visul în realitate.

Cynefin - proiect

Cynefin - proiect

La început am avut un amalgam de idei, ca la final, totul să se transforme într-un spațiu de familie. Ferit de spațiul urban, într-o oază de vegetație protejată, s-a născut proiectul Cynefin.

Dor de munte - analiza fezabilitate

Dor de munte - analiză fezabilitate

Dor de munte este un proiect ce oferă peisaje naturale frumoase și amplifică sentimentul de liniște prin naturalețea sa.

Grădina Euonya - analiza fezabilitate

Grădina Euonya - analiză fezabilitate

Grădina Euonya ne-a oferit inspirația necesară pentru a vizualiza toate ideile pe care le avem pentru proprietarii acestui spațiu și să ne dorim să le vedem transpuse în realitate cât de curând.

Gradina paradisiaca analiza fezabilitate

Grădina paradisiacă - analiză fezabilitate

Vegetația cucerise aproape fiecare colțișor al grădinii. Chiar dacă la prima vedere totul pare o dezorganizare fără sens, noi i-am văzut potențialul și am dedus și de ce clienții noștri erau pasionați de sit.

gradina paradisiaca

Grădina paradisiacă - proiect

Emergența dorită ne-a rezultat o dumbravă care ascunde și dezvăluie, pe rând, priveliști interesante prin discontinuitatea și echilibrarea volumelor ce ne alcătuiesc spațiul.

Grădina vieții - analiză fezabilitate

Grădina vieții - analiză fezabilitate

Am fost să vedem un spațiu la GRĂDINA VIEȚII și ne-am îndrăgostit. O alee lungă de acces care se termină cu o zonă deschisă, potrivită jocurilor de perspective. Oh! Câte idei ne mai veneau analizând spațiul!

Grădina vieții - proiect peisagistică

Grădina vieții - proiect

Un spațiu al mișcării, al dinamicii, al parcurgerii și al experienței, în care omul poate să își folosească toți stimulii pentru a descoperi în totalitate ceea ce oferă această grădină.

Proiectul „Grădina PI”

Grădina PI - proiect

Din dorința de a avea un spațiu cât mai productiv dar și un loc unde poți să te relaxezi și să visezi, s-a născut Grădina Pi care îndeplinește aceste condiții și nu numai. Grădina Pi reprezintă o oază de liniște, sănătate și spiritualitate.

În natură - analiza fezabilitate

În natură - analiză fezabilitate

Odată ajunși în acest loc, puteți simți cum toate elementele vă îmbrățișează și vă oferă sentimente inedite de liniște și inspirație.

lacramioara - analiza fezabilitate

Lăcrămioara - analiză fezabilitate

Locuința beneficiază de o orientare generoasă sudică. Orientarea sudică vine cu anumite avantaje deoarece beneficiem însorire în profunzimea suprafeței.

Grădina de la țară - analiză fezabilitate

Grădina de la țară - analiză de fezabilitate

Grădina de la țară ne-a trezit niște amintiri frumoase din copilărie. Miroase a copilărie, a natură, a liniște, ceea ce ne face să ne gândim la un concept special care să pună în valoare adevăratul potențial al sit-ului.

Gospodăria cu flori - analiză de fezabilitate

Gospodăria cu flori - analiză fezabilitate

Multe proiecte au pe lângă dorința de a lucra în ecologic și visul de a face un business la țară. Locuri de poveste, oameni care transmit bunătate și doar lucruri frumoase am găsit în vizita noastră la acest proiect.

Poamme - analiză fezabilitate

Poamme - analiză fezabilitate

Poamme este un proiect cu inițiativă, care ne-a purtat imaginația dincolo de limite și ne-a permis să vizualizăm ideile pe care le avem pentru el, pe care o să le transpunem în realitate.

Poamme - proiect

Poamme - proiect

Poamme este un proiect cu inițiativă, care ne-a purtat imaginația dincolo de limite și ne-a permis să vizualizăm ideile pe care le avem pentru el, pe care o să le transpunem în realitate.

Satul - analiză fezabilitate

Satul - analiză de fezabilitate

Satul reprezintă un spațiu ce oferă un aspect natural datorită apartenenței la mediul rural, ceea ce ne-a făcut să mergem pe această direcție, astfel încât să se păstreze caracterul zonei.

Teremok - analiza fezabilitate

Teremok - analiză fezabilitate

Proiectul Teremok a început datorită unei povești, devenind pe parcurs el însuși una. Jucăuș, cu inimă de copil, căci închinat lui, sufletului lui naiv și bun, este acest loc, vom putea înțelege fiecare parte a acestui proiect.

Transformăm - proiect

Transformăm - proiect

Tema fundamentală a acestui proiect este „nevoia de reziliență” în strânsă legătură cu natura. Provocarea majoră a acestui proiect este de a gândi totul sub o formă de transcendență.