Elena Turull Fuentes

Home » Echipa » Elena Turull Fuentes

Despre mine

După niște ani buni în care am lucrat în domeniul optică-optometrie am vrut să fac ceva mai legat de pasiunea mea și am fost vânzător la un magazin cu produse sportive la secția de munte/alpinism. Cu toate acestea, încă îmi lipsea ceva și anume contactul cu natura. Pentru a rezolva problema aceasta în 2011 m-am mutat din orașul mare unde am crescut în nord-estul Spaniei, într-un sat micuț din Bihor.

 

Atunci am stat o perioadă fără să muncesc ocupându-mă de copiii mei mici, până când m-am alăturat echipei Incredible.

Toata viața mi-a plăcut muntele, sa fac ture, să schiez și să mă plimb prin pădure, să culeg ce îmi oferă natura.  Am făcut și aceste activități cu copiii mei pentru că mi se pare foarte important să învățăm noile generații să iubească și să îngrijească natura.

Când vremea nu îmi permite să ies pe munți îmi place sa citesc și să brodez.

Maternitatea a fost și este în continuare foarte importantă în viața mea. Ea mi-a trezit interesul pentru alăptare pentru că este modul cel mai natural și mai ecologic să hrănești un copil. Din acest motiv m-am facut Consultant în Alaptare și ajut, în mod voluntar, mamele care întâmpină probleme la alaptat.

 

Cum am ajuns la IncrEdible?

Fiindcă am crescut într-un oraș industrial habar nu aveam cum să îngrijesc o grădină, dar eram foarte hotărâta să o am.

În interesul de a învăța cum să gradinaresc ecologic și permacultural și cum să profit de resursele din munții care mă înconjoară am găsit echipa Incredible, imediat mi-a plăcut mult proiectul lor și m-am alăturat lor având rol administrativ și tehnic.