Diana Oarga

Home » Echipa » Diana Oarga

Despre mine

M-am născut într-un sat de munte, deci am avut un contact constant cu natura și frumusețile sale. Cred că amintirile mele cele mai dragi legate de acele vremuri, erau când tatăl meu mă ducea după ciuperci, iar în locurile în care știa că vom găsi minunățiile, mă punea să cânt; pe atunci crezând faptul că acele cântece ale mele vor face ciupercile să apară.

Primul meu vis a fost arhitectura, însă, în peisagistică am găsit totul: atât proiectare, cât și gestionarea lumii vegetale așa cum trebuie, pentru a reuși să avem, noi ca oameni, un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător.

 

Pe lângă citit și desen, hobby-ul și modul meu preferat de a-mi petrece timpul este crearea de lucruri handmade (modelaj, încrustrarea părților din natură în rășină, quilling etc).

Deși m-am mutat în oraș pentru o vreme, gândul meu este să pot petrece cât mai mult timp în cadre naturale, iar intrarea mea în echipa IncrEdible cred că a fost destul de motivată. Am intrat în echipa IncrEdible în 2020.

 

Înainte de a trimite CV-ul, nu cunoșteam absolut niciun detaliu despre ei, însă mi-a luat o zi în care am citit cu sufletul la gură despre aproape toate evenimentele și lucrurile pe care le fac, încât ai fi putut zice că îi cunosc dintotdeauna.

 

Pot spune doar că mă bucur că am putut transmite pasiunea mea și sunt foarte recunoscătoare că mă pot forma în cadrul unei echipe atât de unite!